Vores website bruger cookies, således at vi kan give dig en bedre onlineoplevelse og en optimal service. Hvis du fortsætter, accepterer du brugen af cookies i henhold til vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vores virksomhed

En af verdens førende inden for markedsdrevet innovation og videnskab.

Med ekspertise, der dækker over to århundreder, diverse brancher og tilstedeværelse i mere end 90 lande, har vores virksomhed et unikt udgangspunkt for at løse nogle af verdens største udfordringer.

I mere end 200 år har DuPont bidraget med videnskab og teknik i verdensklasse på den globale markedsplads igennem innovative produkter, materialer og serviceydelser. Vores markedsdrevne innovation introducerer tusindvis af nye produkter og patentansøgninger hvert år. De omhandler så forskelligartede markeder som landbrug, ernæring, elektronik og kommunikation, sikkerhed og beskyttelse, bolig og konstruktion, transport og beklædning.

I dag er DuPont stolt af at bygge videre på denne arv, og det opnås ved tæt samarbejde med andre om at tackle de hidtil ukendte udfordringer inden for fødevarer, energi og beskyttelse, som verden nu står overfor. Med et globalt befolkningstal, der forventes at nærme sig ni milliarder inden 2050, arbejder DuPont med kunder, regeringer, NGO'er og meningsdannere for at finde løsninger til de vanskeligste udfordringer.

Vi mener, at vi sammen kan sørge for tilstrækkeligt sunde fødevarer til mennesker alle steder, formindske afhængigheden af fossile brændstoffer og beskytte mennesker og miljø i de kommende generationer.

Vi ser frem mod, hvad et tredje århundredes videnskab og innovation kan gøre.